Gå direkt till innehåll
Brf Viva, Göteborg, Riksbyggen

Bild -

Brf Viva, Göteborg, Riksbyggen

Ulf Celander
Licens:
All rights reserved
Innehållet får bara användas av Mynewsdesk. Det är alltså inte tillåtet för någon annan att ladda ner, kopiera, sprida eller på annat sätt använda Innehållet (annat än för privat bruk i den mån det följer av lag).
Av:
Ulf Celander
Filformat:
.jpg
Storlek:
7492 x 5545, 12,1 MB

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Foto: Ulf Celander

Riksbyggens Brf Viva vinnare av Västra Götalands Arkitekturpris 2021

Brf Viva på Guldheden i Göteborg har tilldelats Sveriges Arkitekter Västra Götalands (SAVG) Arkitekturpris 2021. Brf Viva har uppförts av Riksbyggen och består av 132 bostäder. Projektet har ritats av Malmström Edström Arkitekter och landskapsarkitekterna 02 Landskap. Hållbarhet ur ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv genomsyrar hela projektet. Brf Viva har tidigare bland annat til

Brf Viva, Guldheden i Göteborg, med sammanlagt 132 bostadsrätter.

Brf Viva vinnare av Guldhemmet i kategorin ”Årets bostadsutvecklare”

​Riksbyggens Brf Viva i Göteborg vann Guldhemmet i kategorin ”Årets bostadsutvecklare”. Utmärkelsen Guldhemmet är ett nytt pris som för första gången delades ut den 5 mars. Brf Viva har byggts för att bli Sveriges mest hållbara och innovativa bostadsprojekt.

Brf Viva, Guldheden, Göteborg. Foto: Ulf Celander

Riksbyggens Brf Viva nominerad till Västra Götalands Arkitekturpris 2021

Prisbelönta Brf Viva i Göteborg, som uppförts av Riksbyggen, har nominerats till Sveriges Arkitekter Västra Götalands (SAVG) Arkitekturpris 2021. Brf Viva består av 132 bostäder och har ritats av Malmström Edström Arkitekter och landskapsarkitekterna 02 Landskap. Hållbarhet ur ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv genomsyrar hela projektet.

Brf Viva i Göteborg. Foto: Ulf Celander

Riksbyggens Brf Viva i Göteborg vinner Kasper Salin-priset

Riksbyggens Brf Viva i Göteborg har vunnit Sveriges mest betydelsefulla arkitektpris, Kasper Salin-priset. Brf Viva består av 132 bostäder och har ritats av Malmström Edström Arkitekter. Hållbarhet ur ett ekonomiskt, socialt och miljömässigt perspektiv genomsyrar hela projektet.

Riksbyggens Brf Viva nominerad till World in Property Award

Riksbyggens Brf Viva nominerad till World in Property Award

Brf Viva är en av fem nominerade till utmärkelsen World in Property Award. World in Property Award är ett rikstäckande pris och delas ut till ett företag eller ett projekt som gör ett extraordinärt avtryck på den svenska fastighetsmarknaden. Vinnaren presenteras den 29 januari 2020.

Brf Viva, Göteborg. Foto: Veera Kokko

Riksbyggens Brf Viva nominerad till Svenska Ljuspriset

Brf Viva i Göteborg, som uppförts av Riksbyggen, är en av de nominerade till Svenska Ljuspriset. Tävlingen om Svenska Ljuspriset anordnas för 28:e året i rad. Brf Viva har byggts för att bli Sveriges mest hållbara och innovativa bostadsprojekt.