Gå direkt till innehåll
Brf Sjömärket, Riksbyggen, Västerås

Bild -

Brf Sjömärket, Riksbyggen, Västerås

go to media item
Licens:
Medieanvändning
Innehållet får laddas ner, användas och delas i olika mediekanaler av t.ex. journalister, bloggare, krönikörer, opinionsbildare etc., i syftet att förmedla, redogöra för och kommentera ert pressmeddelande, inlägg eller information, så länge innehållet används oförändrat och i dess helhet. Upphovsmannen ska anges i den omfattning och på det sätt god sed kräver (vilket bl.a. innebär att fotografer till bilder nästan alltid måste anges).
Filformat:
.jpg
Storlek:
2719 x 1813, 3,81 MB
Ladda ner

Ämnen

Regioner

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Visning av kommande bostäder i Brf Sjömärket sker på Riksbyggens kontor på Varmvalsvägen 13 i Västerås, den 14 november.

Riksbyggen bjuder in till öppna visningar i Eskilstuna/Västerås och hela landet

Söndagen den 14 november, mellan kl 12-14, är det dags för Riksbyggens Stora visningsdag. Riksbyggen kommer att ha öppna visningar i 28 projekt på 19 orter - från Malmö till Gällivare. I Eskilstuna visar Riksbyggen Brf Åstråket med 36 lägenheter och i Västerås Brf Sjömärket på Lillåudden med 80 lägenheter.

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens Brf Sjömärket på Lillåudden

Pressinbjudan: Första spadtaget för Riksbyggens Brf Sjömärket på Lillåudden

Den 26 november tar Riksbyggen tillsammans med NCC första spadtaget för 80 Svanenmärkta bostadsrätter på Lillåudden, Västerås. Med på det första spadtaget är Jesper Brandberg, kommunalråd Västerås, Lina Öien, chef för hållbar utveckling på Riksbyggen, Jenny Gunnar, produktionschef NCC Building Sverige och Mikael Petterson Sjölund, marknadsområdeschef på Riksbyggen Bostad.

Riksbyggen bygger 80 bostadsrätter på Lillåudden i Västerås

Riksbyggen bygger 80 bostadsrätter på Lillåudden i Västerås

Nu är det klart för byggandet av Brf Sjömärket, Riksbyggens sista etapp på Lillåudden i Västerås. Huset kommer att vara miljömärkt med Svanen och Brf Sjömärket kommer att bestå lägenheter i storlekarna 1-5 rum och kök, med balkong/uteplats eller med en stor terrass. Riksbyggen har tecknat avtal med NCC för genomförande av projektet.