Gå direkt till innehåll
Annika Bagge, marknadschef Riksbyggen

Bild -

Annika Bagge, marknadschef Riksbyggen

go to media item
Licens:
Creative Commons erkännande
Med en Creative Commons-licens, behåller du din upphovsrätt men tillåter andra människor att kopiera och distribuera ditt verk under förutsättning att de erkänner dig som upphovsman. Du tillåter andra att kopiera, distribuera, visa och framföra verket, samt att skapa bearbetningar av det.
Filformat:
.jpg
Storlek:
900 x 600, 260 KB
Ladda ner

Ämnen

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 08 - 698 41 31

Relaterat innehåll

Annika Bagge tillträder den 1 december som ny marknadschef på Riksbyggen.

Ny marknadschef på Riksbyggen – Annika Bagge

Annika Bagge har utsetts till ny marknadschef på Riksbyggen. Det är en nyinrättad roll som är ett led i Riksbyggens arbete att öka kundfokus och att stärka varumärket på både kort och långsikt.

Riksbyggen lanserar ny reklamkampanj och presenterar ”Boel”

Riksbyggen lanserar ny reklamkampanj och presenterar ”Boel”

Riksbyggen tar nu sitt reklamkoncept till en ny nivå och lanserar ”Boel” som talesperson och huvudkaraktär. Det är en utveckling av reklamkoncept Välkommen verkligheten som hade premiär hösten 2018. Välkommen verkligheten har rankats som bäst i branschen och reklamerinran, liking och köpintention har mångdubblats sedan dess.

Hållbarhet är stort. Och litet.

Hållbarhet är stort. Och litet.

Riksbyggen lanserar den 6 april ett nytt koncept för kommunikation kring hållbarhet. Utgångspunkten är att det stora helhetsperspektivet är en förutsättning för att göra rätt i det lilla. Spännvidden är från att utveckla klimatförbättrad betong, sätta solceller på taken i nyproduktionen och uppmuntra bostadsrättföreningar att sätta upp fågelholkar för ökad biologisk mångfald.

Unga vuxna: Riksbyggen mest hållbara varumärket inom Bygg och Fastighet

Unga vuxna: Riksbyggen mest hållbara varumärket inom Bygg och Fastighet

I kategorin Bygg och Fastighet är Riksbyggen det mest hållbara varumärket, enligt Ungdomsbarometerns senaste rapport ”Framtidens hållbaraste varumärken”. I rapporten har man undersökt hur ungdomar i Sverige mellan 18-35 år värderar olika hållbarhetsperspektiv och vilka varumärken som de anser vara mest hållbara.

Riksbyggen vinnare i varumärkesundersökning

Riksbyggen vinnare i varumärkesundersökning

För tredje året i rad kommer Riksbyggen ut som vinnare i mediekoncernen Schibsteds rikstäckande undersökning av nyproduktionsmarknaden. Drygt tusen personer i Schibsteds digitala panel har svarat på frågor om hur de uppfattar bostadsmarknaden.