Gå direkt till innehåll
Säljstart för yteffektiva lägenheter i Riksbyggens Brf Cykelverkstaden i Täby Park

Pressmeddelande -

Säljstart för yteffektiva lägenheter i Riksbyggens Brf Cykelverkstaden i Täby Park

Nu är det dags för säljstart för 111 nya bostäder i Riksbyggens Brf Cykelverkstaden i Täby Park. Säljstarten äger rum i Riksbyggens monter i Täby Centrum tisdagen den 23 oktober med start klockan 17.00.

Nya Täby Park växer fram till en pulserande stadsdel med cirka 6000 bostäder, butiker, restauranger och parkområden. Brf Cykelverkstaden är Riksbyggens första etapp i Täby Park. Brf Cykelverkstaden består av 111 lägenheter från 1-3 rum och kök.

Stort fokus har lagts på de sociala ytorna och hållbarhet och i projektet erbjuds både takterrass, gemensam atriumgård, växthus samt odlingslådor. Brf Cykelverkstaden är en del av Riksbyggens StegEtt-koncept, med mindre, yteffektiva lägenheter. Här kan unga vuxna hitta sitt första boende.

– Riksbyggen arbetar långsiktigt med att bygga nya bostäder med fokus på hållbarhet för att minska bostadsbristen. Det är fantastiskt roligt att vi nu kan börja försäljningen av vad som är startskottet för ett stort antal nya Riksbyggenbostäder i Täby Park, säger Veronica Persson, sälj- och marknadsansvarig för Brf Cykelverkstaden.

Preliminär inflyttning är planerad till försommaren 2021. Först av alla att flytta in är dock de bin som flyttat in i Riksbyggens bihotell som finns vid det kommande projektet. Hållbarhet ska genomsyra allt som Riksbyggen gör och bin är viktiga. Riksbyggen ger ekosystemet mer än vi tar vid genomförande av ett projekt och bihotellet är ett led i det arbetet.

Media är varmt välkomna att delta under säljstarten!

Var: Riksbyggens monter i Täby Centrum (nedanför rulltrappan vid Joe & The Juice)
När: Tisdagen den 23 oktober klockan 17.00-19.00

För mer information:
Veronica Persson, sälj- och marknadsansvarig för Brf Cykelverkstaden, Riksbyggen, tel: 08-553 635 32.

Ämnen

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38