Gå direkt till innehåll
Säljstart för Riksbyggens Brf Steget i Tyresö

Pressmeddelande -

Säljstart för Riksbyggens Brf Steget i Tyresö

I bästa läge i Norra Tyresö centrum bygger Riksbyggen 72 bostadsrätter med flexibla planlösningar så att köparna själva kan välja hur deras lägenhet kommer att se ut. På taket blir det två gemensamma terrasser och ett ”fjärilshotell”. Lördagen den 28 januari är det dags för officiell säljstart i Tyresö centrum.

Brf Steget byggs enligt Riksbyggens StegEtt-koncept vilket innebär mindre lägenheter som framförallt vänder sig till unga människor på jakt efter sitt första boende. Inflyttningen är planerad till våren 2019.

– Det blir i första hand ettor och tvåor med hög standard och det finns en stor flexibilitet planlösningarna. Med hjälp av tillvalsväggar kan kunderna göra om sina ettor till tvåor och sina tvåor till treor eller fyror. Det är upp till köparna själva att avgöra hur de vill ha sin lägenhet, säger Veronica Persson, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen.

I Brf Steget kommer att finnas två fina takterrasser och en lummig innergård. Takterrassen är utformad med ett rastrerat/öppet tak för att främja en rik mikrofauna med en växtlighet som blir särskilt gynnsamt för fjärilar.

– Med odlingslådor och pergolor där växter trivs och insekter pollinerar skapas bra förutsättningar för fjärilar att trivas – ett "fjärilshotell". Takterrassen bjuder också in till att både umgås med grannarna och att sätta sig i lugn och ro med en kopp kaffe och en god bok, säger Veronica Persson.

I bottenplanet kommer det att finnas två butikslokaler som det redan nu finns ett stort intresse för. Försäljningen till Riksbyggens Förturs-kunder inleddes i november och 30 procent av alla bostadsrätter är redan sålda. Bygget beräknas komma igång under våren/sommaren 2017.

Den officiella säljstarten hålls i Tyresö Centrum lördagen den 28 januari kl. 11-15, bredvid Specsavers.

För mer information:
Veronica Persson, sälj- och marknadsansvarig för Brf Steget, Riksbyggen, tel: 076-208 20 90.

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38