Följ Riksbyggen

Riksbyggens Röda dörren kommer till Uppsala under Kulturnatten

Pressmeddelande   •   Sep 05, 2018 10:30 CEST

I samband med Kulturnatten den 8 september gästas Uppsala av Riksbyggens Röda dörren. Genom att glänta på Röda dörren får Uppsalaborna möjlighet att låta sig överraskas. Röda dörren kommer att finnas framför entrén vid Uppsala Kongress och Konsert, UKK, klockan 10.00-16.00.

Tidigare i år bjöd Riksbyggen in till Uppsalas svettigaste lägenhetsvisning. Det blev succé, träningssugna uppsalabor anslöt till ett högintensivt crossfitpass i mysiga men lite bortglömda Kapellgärdsparken i Uppsala. Nu är det dags för en ny överraskning, Röda dörren.

– På Riksbyggen vill vi passa på och göra något extra för Uppsalaborna under Kulturnatten. Riksbyggen har en lång tradition av att verka i Uppsala, både som bostadbyggare och fastighetsförvaltare, och vi vill berätta både om kommande projekt och hur vi utvecklar mer hållbara boendemiljöer, säger Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad i Uppsala.

Sedan 1950 har Riksbyggen byggt inte mindre än 6 750 bostadsrätter i sammanlagt 64 bostadsrättsföreningar, inräknat de projekt som är byggstartade och pågår fram till dags datum. Just nu har Riksbyggen 332 lägenheter i full produktion i Uppsala, i kvarteret Åsikten Södra (Östra Ågatan) samt i Brf Aftonfalken.

– Bostäder och stadsbyggande är en viktig del av kulturen i en stad och det vill vi gärna belysa lite extra genom att delta under Kulturnatten. Vi utlovar överraskningar till alla som plingar på den röda dörren, säger Karin Dimander Lannergård.

Var: Uppsala Kongress och Konsert, UKK, (korsningen Vaksalagatan/Storgatan)
När: 8 september klockan 10.00-16.00

För mer information:
Karin Dimander Lannergård, sälj- och marknadsansvarig för Riksbyggen Bostad i Uppsala, 018-18 97 14
Karin.dimanderlannergard@riksbyggen.se 

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.