Gå direkt till innehåll
Riksbyggen planerar för 53 seniorbostadsrätter vid Boulognerparken i Skövde

Pressmeddelande -

Riksbyggen planerar för 53 seniorbostadsrätter vid Boulognerparken i Skövde

Under våren 2021 räknar Riksbyggen med att kunna starta försäljningen av 53 lägenheter i Bonum Brf Boulogner i Skövde. Riksbyggen Bonum seniorboende vänder sig till hushåll där minst en person är över 55 år. Inflyttningen i Bonum Brf Boulogner är planerad att ske under 2023.

– Vi är väldigt glada över att kunna inleda ett nytt bostadsprojekt i Skövde och tillföra nya seniorbostäder som vi ser stor efterfrågan på. Bonum Brf Boulogner får ett mycket bra läge i Skövde med en grönskande utsikt och med centrum runt hörnet. Detaljplan precis vunnit laga kraft och nu jobbar vi vidare med bygglov och alla detaljer för att möjliggöra säljstart våren 2021, säger Per Isaksson, projektchef på Riksbyggen.

Bonum Brf Boulogner består av 53 lägenheter om två till fyra rum och kök. Alla med inglasad balkong eller uteplats, som i sin tur vetter mot söder eller väster. Husen är anpassade efter målgruppen med god tillgänglighet som en röd tråd i föreningen. Under huset kommer det finnas garage, cykelförråd och annat förvaringsutrymme.

– Med Bonum seniorboende erbjuder Riksbyggen trygga, inbjudande och praktiska bostäder där det är möjligt att leva aktivt och bo kvar långt upp i åldrarna. Genom att Riksbyggen infört sin Trygghetsfilosofi är det extra tryggt att köpa en ny bostad av oss, säger Karin Ekström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Bohus Vänern.

Riksbyggens Trygghetsfilosofi innebär bland annat:

  • Ersättning vid dubbel boendekostnad
  • Framflyttning av tillträdesdag
  • Avbokningsskydd

I varje Bonumförening finns en Bonumvärd och medlemmarna har möjlighet att köpa en rad olika praktiska tjänster. Det kan handla om allt från blomvattning när man är på semester till montering av hyllor eller att fönstren putsas. Tjänsterna betalas när man utnyttjar dem. Bonumvärden arrangerar även i samråd med de boende, träffar och sociala aktiviteter för att öka trivseln och gemenskap vilket är väldigt uppskattat.

För mer information:
Karin Ekström, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Bohus Vänern, 0522-65 44 55.
Per Isaksson, projektchef på Riksbyggen, 072-465 66 56

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38