Följ Riksbyggen

Riksbyggen och Fastighets AB Tornet blir viktiga partners

Pressmeddelande   •   Sep 13, 2012 11:12 CEST

Riksbyggen har tecknat avtal om förvaltning gällande Fastighets AB Tornets fastigheter. Tornet har som strategi att förvärva och bygga nya hyresfastigheter runt om i landet, vilket innebär att Riksbyggens uppdrag successivt kommer att utökas. Ulrica Björnör, regionchef i Riksbyggen, är mycket glad över att företaget fått denna betydelsefulla roll i Tornets verksamhet.

– Vår förhoppning är att vi med detta avtal ska förstärka vår viktiga ställning på den svenska förvaltningsmarknaden, säger hon.

– Vi är mycket nöjda med att ha lyckats teckna avtal med Riksbyggen och ser fram emot att framöver samarbeta med Riksbyggen gällande den tekniska förvaltningen i våra fastigheter säger Monika Wintoft, förvaltningschef på Tornet.

Fastighets AB Tornet:

Tornet är ett nytänkande och lyhört fastighetsbolag med en gedigen erfarenhetsbank, som tar sin utgångspunkt i samhällsbehoven.  Med människa och miljö för ögonen bygger, utvecklar och förvaltar vi hyresrätter i storstadsregioner och bidrar på så sätt till rörligheten på bostadsmarknaden. Vår målsättning är att bygga minst 500 nya hyresrätter varje år.

Ytterligare information kan lämnas av:
Ulrica Björnör, regionchef Riksbyggen, 08-602 36 65, ulrica.bjornor@riksbyggen.se
Camilla Wahlund, försäljningsansvarig Riksbyggen, 08-602 36 61, camilla.wahlund@riksbyggen.se.
Monika Wintoft, förvaltningschef Tornet, 040-6142686, monika.wintoft@tornet.se ,

Riksbyggen utvecklar, förvaltar och förbättrar rummen som du bor och arbetar i.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.