Följ Riksbyggen

​Riksbyggen fortsätter satsa i norra Sverige

Pressmeddelande   •   Dec 16, 2014 08:02 CET

Riksbyggen är i dag en väletablerad aktör inom bostadsutveckling och förvaltning i flera norrlandskommuner. För att möta den potential företaget ser inom inte minst nya bostäder tillsätts nu en ny affärsutvecklare för att bland annat leda en utbyggnad av verksamheten i Luleå samt satsningar i Gällivare och Kiruna.

Det blir Roland Askebrand, i dag marknadsområdeschef för Riksbyggens seniorboenden Bonum, som tillträder den nya rollen vid årsskiftet. I och med den förstärkta satsningen i norr har Riksbyggen ambitionen att bygga upp en enhet i Luleå med potential att leverera 50 bostadsrätter per år från och med 2017. Luleåenheten ska också projektleda Riksbyggens satsningar i Gällivare och Kiruna.

– Det är otroligt roligt att Riksbyggen väljer att vara offensiva i norra Sverige, säger Roland Askebrand. Som affärsutvecklare får jag chans att vara med och utveckla Riksbyggen i kommuner där vi ännu inte är helt etablerade. Jag bor själv i Luleå och jag ser den potential som finns i denna del av landet. Jag känner mig ödmjuk inför uppgiften och vet att vi har produkter som fungerar bra på denna marknad.

För mer information, kontakta:
Roland Askebrand, tillträdande affärsutvecklare Riksbyggen Bostad Norr, tel. 070-340 60 23
Carl-Henrik Appel, regionchef Riksbyggen Bostad Stockholm/Uppsala/Norr, tel. 070-539 00 27

Riksbyggen utvecklar, förvaltar och förbättrar rummen som du bor och arbetar i.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.