Följ Riksbyggen

Pressinbjudan: Säljstart för Riksbyggens Brf Silvergruvan i Sala

Pressmeddelande   •   Nov 08, 2016 14:00 CET

Riksbyggen planerar att uppföra ett punkthus med 6 våningar och 23 bostadsrättslägenheter i Sala med en beräknad inflyttning till sommaren 2018. Imorgon, onsdag 9 november, är det dags för säljstart för Brf Silvergruvan.

Brf Silvergruvan kommer att byggas längs Bergslagsgatan i centrala Sala. Riksbyggen planerar för 23 bostadsrättslägenheter i form av 2-3 rum och kök, 58,5-69 kvadratmeter. Det blir ett bekvämt boende med en grönskande park utanför fönstret och promenadavstånd till Stora Torget. På bara några minuters cykelväg finns järnvägsstationen för snabb access till städerna runtom i Mälardalen och Bergslagen. Ett riktigt bra pendlarläge med andra ord.

Säljstarten inleds med ett informationsmöte i Blå salen på Sala Stadsbibliotek. Under mötet kommer Riksbyggens representanter att finnas på plats och presentera Brf Silvergruvan, visa planritningar och bilder på huset och lägenheterna samt informera om hur försäljningen kommer att gå till.

Media är varmt välkomna att delta under mötet!

När: Onsdagen den 9 november kl. 17:30
Var: Blå salen (Sala stadsbibliotek), N:a Esplanaden 5

Brf Silvergruvan

För mer information:

Maria Grandin, säljare Riksbyggen, 021-10 32 48
Maria.grandin@riksbyggen.se 

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.