Gå direkt till innehåll
Pressinbjudan: Byggstart för Riksbyggens Brf Skeppsbrokajen i Västervik

Pressmeddelande -

Pressinbjudan: Byggstart för Riksbyggens Brf Skeppsbrokajen i Västervik

Den 3 mars är det dags att ta det första spadtaget för Brf Skeppsbrokajen i Västervik. Det första spadtaget tas av blivande boende i Brf Skeppsbrokajen, Tomas Kronståhl, kommunstyrelsens ordförande i Västervik och Elin Sjöstrand Olander, regionchef på Riksbyggen.

– Det finns behov av fler nya bostäder i Västervik och vi därför glada över att nu komma igång med bygget av Brf Skeppsbrokajen, säger Elin Sjöstrand Olander, regionchef på Affärsområde Bostad på Riksbyggen.

Brf Skeppsbrokajen kommer att bestå av 34 bostadsrätter. Bostäderna byggs på kajen i Västervik med Tjust skärgård som granne. Alla lägenheter kommer att ha magnifika balkonger eller uteplatser. Läget är centralt med närhet till alla bekvämligheter i stadens centrum. Inflyttningen är planerad till januari 2019.

Program:

Dag: 3 mars.
Plats: Södra Varvsgatan 15, Västervik.

11.00
Riksbyggen och Västerviks kommun välkomnar köpare, grannar, byggare och samarbetspartners. Mingel.

11.15
Föreningens bostadsrättsköpare tar, tillsammans med Elin Sjöstrand Olander från Riksbyggen och Tomas Kronståhl, kommunstyrelsens ordförande i Västervik, det första spadtaget.

11.30
Vi avslutar med gemensam lunch för inbjudna gäster på Restaurang Guldkant.

Media är varmt välkomna att delta under det första spadtaget!

För mer information:
Karin Hoberg, säljare Riksbyggen, 0480-578 43.

Ämnen


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38