Gå direkt till innehåll
Inflyttning i Riksbyggens Brf Rosenhäll i Linköping

Pressmeddelande -

Inflyttning i Riksbyggens Brf Rosenhäll i Linköping

I början av december var det inflyttning i Riksbyggens Brf Rosenhäll i Linköping. Brf Rosenhäll består av 35 bostadsrätter och har ett mycket bra läge mellan centrala Linköping och det anrika kvarteret Ramshäll.

– Det är jätteroligt att vi på Riksbyggen kunnat välkomna de boende i Brf Rosenhäll till sina fina lägenheter. Brf Rosenhäll är något utöver det vanliga både när det gäller arkitektur, hög grundstandard och det centrala läget, säger äger Per Vide, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Öst.

Lägenheterna har högt i tak, kök i exklusiva materialval, terrasser och balkonger i söderläge samt varmgarage med laddplatser för elbilar. Lägenheterna har vattenburen golvvärme i alla rum. Balkonger, terrasser och uteplatser med plank av lärkträ.

För att minska föreningens elanvändning finns solpaneler på taket. Solpanelerna är också viktiga ur ett klimatperspektiv.

Brf Rosenhäll finns också en generös relaxavdelning med bastu, pardusch och jacuzzi med tillhörande uteplats för avkopplande stunder. Och när du får gäster kan du enkelt boka bostadsrättsföreningens "egna hotellrum", övernattningsrummet som alla i föreningen kan boka.

– Intresset för Brf Rosenhäll har varit mycket stort men vi har några lägenheter kvar, det handlar om ett fåtal treor, säger Per Vide.

I Nordens största studie om hållbarhet, Sustainable Brand Index B2B, har Riksbyggen blivit utsedd till fastighetsbranschens mest hållbara företag. Som i all Riksbyggens nyproduktion av bostäder är det stort fokus på hållbarhetsfrågorna i Brf Rosenhäll.

För mer information:
Per Vide, sälj- och marknadsansvarig på Riksbyggen Bostad Öst, 013-24 93 32

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38