Följ Riksbyggen

Helena Fremle ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Södra Skåne

Pressmeddelande   •   Feb 06, 2019 07:50 CET

Den 2 maj tillträder Helena Fremle som ny marknadsområdeschef för Riksbyggens fastighetsförvaltning i Södra Skåne. Helena Fremle kommer närmast från Helsingborgshem där hon varit affärsområdeschef för Boendeutveckling och service.

– Riksbyggen har tydliga värderingar och ligger i framkant när det gäller hållbarhet vilket ger uppdraget ett långsiktigt perspektiv att förhålla sig till. Jag ser fram emot att tillsammans med mina medarbetare hitta formerna för hur vi ska utvecklas och bli en ännu bättre samarbetspartner för både befintliga och nya kunder, säger Helena Fremle.

Tidigare har Helena även arbetat på Landskronahem, först som chef för Marknad och boende, därefter som vd under ett antal år. Helena har en kandidatexamen med fördjupning inom statskunskap samt med kompletterande kurser såsom sociologi, arbetsmarknadskunskap, arbetsrätt och fastighetsekonomi.

Marknadsområde Södra Skåne innefattar kommunerna Malmö, Burlöv, Svedala, Vellinge, Eslöv, Kävlinge, Lomma, Lund, Simrishamn, Sjöbo, Skurup, Staffanstorp, Tomelilla, Trelleborg och Ystad. Kunderna består av både bostadsrättsföreningar och andra fastighetsägare. Sammanlagt förvaltar marknadsområdet cirka 25 000 bostads- och hyresrätter. Lägg därtill ett stort antal offentliga och kommersiella lokaler. Sammanlagt arbetar cirka 170 anställda inom marknadsområdet plus ett antal säsongsanställda varje sommar.

Riksbyggen är en av de aktörer som bygger flest nya bostäder i Skåne. När husen är klara stannar Riksbyggen kvar och tar hand om förvaltningen i minst fem år. Riksbyggen utsågs under 2018 till det mest hållbara företaget inom fastighetsbranschen.

Helena tillträder den 2 maj och fram till dess är Fredrick Wahlberg tf marknadsområdeschef.

För mer information:
Michael Frank, affärs- och rikskundschef, Riksbyggen Fastighetsförvaltning, 019-19 24 28
Michael.Frank@riksbyggen.se

Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kommentarer (0)

Lägg till kommentar

Kommentera

Genom att skicka din kommentar accepterar du att dina personuppgifter behandlas i enlighet med Mynewsdesks Integritetspolicy.