Gå direkt till innehåll
Försnack inför bostadsminister Per Bolunds byggsamtal - 5 minuter med Johanna Ode

Pressmeddelande -

Försnack inför bostadsminister Per Bolunds byggsamtal - 5 minuter med Johanna Ode

Bostadsminister Per Bolund har bjudit in branschen till byggsamtal fredagen den 22 januari. Riksbyggens vd Johanna Frelin kommer att delta i samtalet som har tre övergripande punkter på dagordningen - byggtakten, klimatdeklarationerna samt ordning och reda. Ett försnack med Johanna Ode sändes på Riksbyggen Facebook strax innan byggsamtalet inleddes.

– Målsättningen för vår nya kanal "5 minuter med Johanna Ode" är att ge en inblick i aktuella händelser inom bostadspolitiken och Riksbyggens arbete på området, säger Johanna Ode, bostadspolitisk expert på Riksbyggen.

Riksbyggen fortsätter med magasinet Öppet fönster, med inbjudna gäster och fördjupade samtal om bostadspolitik. Se mer information på Riksbyggen opinion.

För mer information:
Johanna Ode, bostadspolitisk expert och verksamhetsutvecklare, 072-465 66 92
Håkan Andersson, presschef Riksbyggen, 072-239 00 66

Ämnen

Kategorier


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38

Relaterat innehåll