Gå direkt till innehåll
Daniel Toftskär blir vd för Bostadsbyggen AB i Jönköping

Pressmeddelande -

Daniel Toftskär blir vd för Bostadsbyggen AB i Jönköping

Från den 1 augusti 2018 tar Daniel Toftskär, marknadsområdeschef för Riksbyggens Fastighetsförvaltning Sydost, över som ny vd för Bostadsbyggen AB i Jönköping. Bostadsbyggen AB ägs till 50 procent av Riksbyggen och 50 procent av Region Jönköping Län.

– Jag ser fram i mot uppdraget som vd för Bostadsbyggen AB och vill arbeta för en fortsatt bra relation till våra kunder, säger Daniel Toftskär.

Bostadsbyggen i Jönköping AB är ett fastighetsbolag som ägs gemensamt av Region Jönköping Län och Riksbyggen. Fastigheter finns i Jönköping, Huskvarna och Värnamo.

Fastighetsbeståndet består av kontorslokaler, hyreslägenheter och en gruppbostad som vi utvecklar och anpassar i nära relation med våra hyresgäster.

Daniel Toftskär har arbetat på Riksbyggen i tre år och kommer att sköta arbetet som vd för Bostadsbyggen AB parallellt med sin tjänst som marknadsområdeschef. Tidigare har Daniel Toftskär arbetat som regionchef inom ICA-koncernen och inom Clas Ohlson med ansvar för etableringar.

För mer information:
Daniel Toftskär, Riksbyggen, 070-34 38 220

Ämnen

Kategorier

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38