Gå direkt till innehåll
Byggstart för Bonums seniorboende Brf Lödde Park  i Kävlinge

Pressmeddelande -

Byggstart för Bonums seniorboende Brf Lödde Park i Kävlinge

Bonums projekt i Löddeköpinge har väckt ett stort intresse. Med anledning av det har byggstarten tidigarelagts och redan den 21 juni tas det första spadtaget för byggandet av Brf Lödde Park som består av två flerbostadshus om totalt 29 lägenheter.

Bonum seniorboende är ett varumärke och en organisation inom Riksbyggen.  Bonum ser boendet som en helhet. Man planerar och bygger samt erbjuder förvaltning och ett personligt service- och tjänsteutbud via Bonumvärden, som anträffas vid boendet med jämna mellanrum. 

Grundfilosofin i Bonum är att varje del av boendet ska vara planerad och utformad för att göra livet tryggt, bekvämt och trivsamt i dag och framöver. I lägenheterna betyder detta bland annat att det inte finns trösklar invändigt, att badrummen utrustas med komfortvärme, att ugnen monteras i arbetshöjd och möblerbara balkonger. Gemensam gård med lusthus och odlingslotter ger dessutom utrymme för umgänge.

Första spadtaget tas den 21 juni av Lars Lundström, byggnadsnämndens ordförande i Kävlinge kommun, Håkan Samuelsson, regionchef för Riksbyggen Bostad Syd samt Robert Johansen, regionchef för Riksbyggen Fastighetsförvaltning Syd.

För mer information och bilder kontakta: Malin Karlsson, marknadskoordinator Bonum, tel.040-10 94 64 e-post: malin.karlsson@bonumseniorboende.se

Fakta:
Seniorboendet består av 29 lägenheter fördelade på två flerbostadshus. Husen har tre våningar plus en indragen takvåning. Lägenhetsstorlekarna varierar mellan två rum och kök på 55m2 till fyra rum och kök på 111m2.

Tvättstuga, föreningslokal och övernattningslägenheter ligger lätt tillgängliga i markplan i det södra huset.

Av husens 29 lägenheter är i dagsläget 24 stycken sålda och inflyttning beräknas till hösten 2012. 

 

 

 

Relaterade länkar

Ämnen

Kategorier

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38