Gå direkt till innehåll
7-Fast blir ett helägt dotterbolag till Riksbyggen

Pressmeddelande -

7-Fast blir ett helägt dotterbolag till Riksbyggen

Riksbyggen köper 7-Fast och blir därigenom den ledande aktören inom fastighetsförvaltning i 7-häradsbygden. 7-Fast är från den 17 mars ett helägt dotterbolag till Riksbyggen.

– 7-Fast är ett företag med en hög servicenivå och med många kompetenta medarbetare som vi från Riksbyggen vill ta vara på och utveckla. Det är mycket glädjande att 7-Fast blir ett dotterbolag till Riksbyggen, säger Åsa Martinsson, marknadsområdeschef för Riksbyggen i Knallebygden.

Förvärvet innebär samordningsfördelar och möjligheten att bygga stark och kompetent organisation, vilket kommer alla Riksbyggens och 7-Fast kunder till godo. Riksbyggen har sedan en tid varit delägare i 7-Fast men blir nu helägare.

– Riksbyggen och 7-Fast har redan samarbetat under tre års tid. Det innebär att förvärvet inte kommer att innebära några dramatiska förändringar, säger Åsa Martinsson.

All service hanteras lokalt och alla personliga kontakter kommer att fortsätta som vanligt. Den lokala kundtjänsten fungerar som vanligt och samtidigt förstärks servicen med kunnig personal från Riksbyggens kundtjänst. Så småningom kommer även 7-Fasts kunder att få tillgång till bemannad kundservice dygnet runt.

För mer information:
Åsa Martinsson, marknadsområdeschef för Riksbyggen i Knallebygden och vd för 7-Fast AB, 070-672 00 52.

Ämnen

Regioner


Riksbyggen är ett kooperativt företag som utvecklar bostäder i nyproduktion, både bostads- och hyresrätter. Riksbyggen är också en av Sveriges största fastighetsförvaltare med bostadsrättsföreningar samt kommersiella och offentliga fastighetsägare som kunder. Riksbyggens företagsidé är att skapa attraktiva och hållbara boenden för alla.

Kontakter

Mira Lindahl

Mira Lindahl

Presskontakt Pressansvarig 070-258 36 38